ҚОСПАЛАРЫ:
● ақ нан — 12-14 үсім;
● жұмыртқа — 3 шт.;
● қатты сыр  — 50 г;
● қаймақ — 3 ас қасық.;
● қуыруға май

ДАЙЫНДАЛУЫ:

Қоспаларын дайындап алыңыз. Ірімшікті майда теркада өткізіңіз. Ақ нанды бөлшектеп тураңыз. Ірімшік, жұмыртқа, қаймақты біріктіріп, араластырыңыз. Нан үзімдерін ірімшік қоспаларына батырып алыңыз.
Табаны қыздырыңыз. Өсімдік майын қосыңыз, оған нанның бөлшектерін салыңыз. Ірімшік гренкилерін қызартып қуырыңыз. Екі жағынан да. Ыстықтай үстелге қойыңыз.