Ана мен бала сайты — anamenbala.kz

Лаваш лазанья

Құрамы:

? Фарш — 500 г
? Лаваш армяндық — 1 шт.
? Қызанақ — 250 г
? Пияз — 200 г
? Сүт — 500 мл
? Бидай ұны — 1 ст.л .
? Тұз
? Қатты ірімшік — 150 г

✅ Дайындалуы:

1. Ет фаршын 3-4 минут табада қуырамыз. Кішкене тұз қосып, тарелкеге саламыз.
2. Кішігірім туралған пияз бен қызанақ қосып, сол табада қуырамыз. Балғын көк шөп қосамыз.
3. Сүтті соус жасаймыз. Ол үшін ас қасық ұнды сүтке қосып, тұз қосып, қайнатамыз.
4. Майланған қалыпқа қатпарлап саламыз.
1 қатпар- жұқа армян лавашы.
2 қатпар- фарш.
3 қатпар- лаваш
4 қатпар- көкөністер
5 қатпар- лаваш.
5. Үстіне қоспаны құйып, сыр қосып, 30-40 минут пісіреміз.

Жарнама

error: !!!Мақалаларды рұқсатсыз пайдалануға болмайды!!! Сайттағы мақалаларды тек қана жеке басыңыздың қажеттілігі үшін пайдалануға немесе ағартушылық мақсаттарда ғана көшіруге болады. Мақалаларды сайт әкімшілігінің жазбаша рұқсатынсыз коммерциялық баспа өнімдерінде жариялауға, теле-радио хабарларға пайдалануға және басқа да коммерциялық мақсаттарға пайдалануға болмайды. Мысалы, газет-журналдарда жариялау, телебағдарлама сюжетіне пайдалану сынды әрекеттер редакцияның жазбаша рұқсатынсыз жасалмау керек.
Яндекс.Метрика