Лимоннан тосап

Лимондарды еттартқыштан өткізу керек. Мен майдалап турай салдым. Жарты лимонның қабығын аршып турадым, жартысын аршымай. Аршығаны ұнады. Енді қалауыңызша қант немесе бал қосып араластырыңыз. Қант толық ерігенге дейін. Мен бал қостым, вареньенің дәміне қарай балдан қосып тұрдым. Сосын аздап корица қосып араластырдым. Осымен варенье дайын болып саналады. Қайнатпай жасау керек. Менің ойымша қайнатылған лимонның жәмі кетеді.

Қызықты

Галубцы

  Бізге қажет: Фарш-250 гр капуста 250 гр 0,5 ст куриш 1 пияз 1 сабиз 3...

Лакомка

Құрамы: 2 стақан ұн 1 дана жұмыртқа 70гр сары май 4 ас қасық...

Цомян лағман

Керек заттар : Қамырына : ұн, тұз, жұмыртқа, су. Подливке :...

Жүктілік гестозы ауруы

Жүктілік кезіндегі гестоз ауруы — қазіргі акушерлік саладағы өзекті...