Қажетті заттар:

  • ¼ стақан ұсақталған грек жаңғағы
  • ½ стақан ұн
  • 1 ас қасық қоңыр қант
  • 4 ас қасық балқытылған сары май
  • 230 г кілегейлі ірімшік
  • 1 стақан қант ұнтағы
  • 230 г суытылған шайқалған кілегей
  • 100 г ұнтақталған лимон пудингі
  • 3 стақан сүт

Дайындалу тәсілі:

  1. 50 граммды 24 рөмкеге арналған.
  2. Грек жаңғағы, ұн, қант және балқытылған сары майды жақсылап араластырыңыз.
  3. Пайда болған қоспаны әрбір рөмкеге бір шай қасықтан салыңыз.
  4. Миксердің көмегімен кілегейлі ірімшік пен суытылған шайқалған кілегейді араластырыңыз. Ақырындап қант ұнтағын қосыңыз.
  5. Қоспаны рөмкілерге ортасынан асатындай қылып салыңыз.
  6. Пудинг жасауға арналған ұнтақты сүтпен араластырып, бұқтырып қойыңыз.
  7. Рөмкілерді басына дейін пудингпен толтырыңыз.
  8. Үстінен шайқалған кілегей қосып, грек жаңғақтарымен өрнектеңіз. Тоңазытқышта сақтаңыз.