Қажетті заттар:
- ¼ стақан ұсақталған грек жаңғағы
- ½ стақан ұн
- 1 ас қасық қоңыр қант
- 4 ас қасық балқытылған сары май
- 230 г кілегейлі ірімшік
- 1 стақан қант ұнтағы
- 230 г суытылған шайқалған кілегей
- 100 г ұнтақталған лимон пудингі
- 3 стақан сүт
Дайындалу тәсілі:
- 50 граммды 24 рөмкеге арналған.
- Грек жаңғағы, ұн, қант және балқытылған сары майды жақсылап араластырыңыз.
- Пайда болған қоспаны әрбір рөмкеге бір шай қасықтан салыңыз.
- Миксердің көмегімен кілегейлі ірімшік пен суытылған шайқалған кілегейді араластырыңыз. Ақырындап қант ұнтағын қосыңыз.
- Қоспаны рөмкілерге ортасынан асатындай қылып салыңыз.
- Пудинг жасауға арналған ұнтақты сүтпен араластырып, бұқтырып қойыңыз.
- Рөмкілерді басына дейін пудингпен толтырыңыз.
- Үстінен шайқалған кілегей қосып, грек жаңғақтарымен өрнектеңіз. Тоңазытқышта сақтаңыз.