Қажетті заттар:

  • 6 ас қасық майсыздандырылған құрғақ сүт
  • 4 ас қасық какао ұнтағы
  • 2-3 ас қасық қант
  • 12 ас қасық сүт

Дайындалу тәсілі:

  1. Майсыздандырылған құрғақ сүтті какао ұнтағымен және қантпен араластырыңыз.
  2. Дайын болған қоңыр түрті қоспаға 12 ас қасық сүт қосыңыз.
  3. Қоспаны араластырып, силиконнан жасалған тақтайға жуандығы 2-3 мм болатындай тегістеңіз.
  4. Бұны 15 минутқа тоңазытқышқа салыңыз. Сол уақыт ішінде қоспа кішкене қату керек.
  5. Тоңазытқыштан шығарып, төртбұрыштап кесіңіз. Әрбір төртбұрыштан домалатып трюфель жасаңыз. Трюфельдің әрқайсысын какао ұнтағына аунатыңыз.