Құрамы: (10 дана әзірлеу үшін)
400 гр ұн
200 гр қант
100 гр сары май
1 дана жұмыртқа
80 мл сүт
0,5 шай шасық қопсытқыш (разрыxритель)
5гр ваниль қанты

Дайындалу жолы:

Жұмсартылған сары майды қантпен араластырамыз. Енді сүт пен қопсытқышты қосып, араластырамыз. Кезек ұнда! Содан кейін 7-10 мм қалыңдықта жаямыз. Корж пішіні бірдей болсын десеңіз, арнайы формамен кесіңіз.
Листке ас қағазын төсеген соң, пешті 180 градусқа қойып, қыздырамыз. Кесілген қамырды саламыз. Қызарғанша 15 минут пеште ұстау қажет. Тек одан ұзақ ұстауға болмайтынын ұмытпаңыз.