Жас саңырауқұлақтар 6-7 дана
Консервадағы жүгері 1кішігірім құтыдағы
Пияз 2 дана
Тауықтың төс еті 500 гр
Қияр 2 дана
Аскөк қажетінше
Тұз қажетінше
Майонез Дайындалуы: Тауықтың төс етін ұзынша етіп турап,табаға 3 ас қасық сұйық май құйып,қуырып жартылай піскенше бетін жауып қоясыз. Пиязды жартылай дөңгелек етіп(полукольцами) турап алып тауық етіне қосып,піскенше қуырасыз(арасында араластырып тұрыңыз.Саңырауқұлақтарды 4 бөлікке бөліп (үлкенірек болса)(кішірек болса)2 бөлікке бөліп турайсыз да,пісіп жатөан тауық етіне қосып 15 мин қуырасыз (арасында араластырасыз)тұз себесіз.Сосын піскен соң суытып қоясыз да қиярды жіп жіңішке ұзынша етіп турайсыз.
Салатты жинау:
1слой-қуырылған тауық еті мен саңырауқұлақты
2-слой-майонез
2-слой – қияр,тұз
3-слой – майонез
4-слой – жүгері
Сосын ұсақталан аскөктен үстіне сеуіп,шет шетіне суxарилеріңізді қойып шығасыз Өте дәмді салат Бұл салатты #bondyy деген себебім өзіме ұнаған ас заттарын қолдандым .Астарыңыз дәмді болсын!