Құрамы:

? Тауық еті- 300-400 грамм,
? шампиньоны – 300 грамм,
Жуа- 1-2 бас,
? Жұмыртқа- 2-3 шт.,
? Қызанак — 2-3 шт.,
? Қияр – 2-3 шт.,
? Ірімшік(сыр твердый) – 100-150 грамм,
? Оливки (без косточек).

Дайындалуы:

1. Тауық етін суға пісіріп алып уақтап тураймыз .
2. Шампиньонды пиязды төртбұрыштап турап майға қуырамыз.
3. Жұмыртқаны суға пісіріп алып үккіштен өткіземіз.
4. Қабат -қабат орналастырамыз: Тауық еті — майонез — шампиньон қурылған пияз бен бірге, майонез– жұмыртқа — майонез.
5. Сәндеу үшін : помидор — уақтап турап, Қияр – соломка етіп + Аскөк (н\е Ақжелкен), Ірімшік(сыр) – үккіштен өткіземіз, оливки.
Салат дайын.

Ас болсын!