Қажетті заттар:

  • Печенье (талғамыңызға сай)
  • 250 г  маскарпоне ірімшігі
  • 200 мл жоғарғы майлылығы бар кілегей
  • 200 мл сүт
  • 100 мл суық кофе
  • 100 г қант ұнтағы
  • 1 шай қасық ваниль экстракты
  • кез-келген шоколад пастасы

Дайындалу тәсілі:

  1. Кілегейді миксермен жақсылап араластырыңыз.
  2. Оған маскарпоне, ваниль және қанттың жартысын қосыңыз. Біркелкі массаға дейін араластырыңыз. Биік бокал немесе креманканы дайындап қойыңыз.
  3. Суық кофені сүтпен және қантпен араластырыңыз.
  4. Бұл қоспаға печеньені 20-30 секундқа салыңыз. Одан кейін печеньені бокалға немесе креманкаға бір қабат етіп салыңыз. Үстін шоколад пастасының қабатымен жабыңыз. Қабаттарды тағы бір рет қайталаңыз. Үстін үгітілген шоколадпен өрнектеуге болады.  Дайын десертті тоңазытқышта сақтаңыз.