Оңай əрі өте жылдам!

Қоспалары:
200-250 г қатпарлы қамыр
200 г тауық фаршы
50 г сыр
1 шт. Жуа
томат
200 мл сиыр сүті (соус үшін)
20-30 г сары май (соус үшін)
20 г ұн (соус үшін)
өсімдік майы (қуыруға керек)
тұз қалауыңызша
қалауыңызша қара бұрыш (жаңа ұнтақталған)

Дайындалу əдісі:

Қатпарлы қамырды кесіп, трубоска қылып ораңыз. 180-200 градуста қызарғанша пісіріңіз.
Пиязды тураңыз. Өсімдік майында пияз, тауық фаршын қуырыңыз, приправа жəне бұрыш себіңіз.
Қызанақтарды тураңыз. Бешамель соусын дайындаймыз: кастрюльде сары майды қыздырамыз, ұн сеуіп, жаксылап араластырамыз. Сүттің бір бөлігін құйып тағы қозғаймыз.
Қалған сүтті, тұзды, бұрышты қалауыңызша қосыңыз. Орташа қою болғанша қайнатыңыз. Қуырылған тауық фаршына томат, үгкіштен өткен сыр қосып араластырыңыз.
Начинкаға бешамель соусын қосыңыз. Жаймен қосасыз, начинка сұйық болмауы керек. Қажет болса тұз жəне бұрыш Трубочкаларға начинка салып, 180 градуска қыздырылған духовкаға 5-10 мин салыңыз. Оны жылы жəне салқын күйде жеуге болады.

Ас болсын!