Керекті заттар:

? Қияр — 0.5 кг.
? Ет — 300гр.
? Пияз — 2 дана
? Болгарский перец — 2 дана
? Сарымсақ — 3 дана
? Қызыл,қара бұрыш — 1 кішкентай қасық
? Уксус — 1 кішкентай қасық
? Соевый соус — 2 ас қасық
? Қант — 0,5 кішкентай қасық
? Тұз — 1 кішкентай қасық
? Сұйық май — 1 ас қасық
? Кориандр — 0,5 кішкентай қасық

Жасалуы:

Қиярды ұзынша ірірек кесіп тураймыз. Тұз сеуіп, 20 минут қойып қоямыз. Еттіде ұзынщырақ турап, дайын болғанша қуырамыз. Пияз және соевый соус, чесной салып астын өшіреміз. Қиярдың бетуні болгарский перецті турап салып, үстіне қуырылған етті құямыз. Қалған заттарды салаттын бетіне салып жақсылап араластырамыз. 1-2 сағатқа қоямыз. Дайын.