Чебуреки дайындалуы өте оңай, əрі дəмді, көп уақытты керек етпейді.
Қамырына: 500гр ұн, су, тұз.
Салмасына: фарш, пияз, тұз, қара бұрыш.
Дайындалуы: ұнды ыңғайлы ыдысқа салып, су мен тұз қосып, қамыр илейміз. Қамырды жарты сағатқа қойып қоямыз. Фаршқа, пияз, тұз қара бұрыш қосып салмасын дайындаймыз. Қамыр дайын болғанда, бөліктерге бөліп аламыз. Қамырды жайған кезде, жұқа қылып жайыңыз. Қызып тұрған майға қып-қызыл етіп пісіріп аласыз. Ас болсын!

Жауап беру

Пікіріңізді жазыңыз
Атыңызды жазыңыз