Чебуреки

Чебуреки дайындалуы өте оңай, əрі дəмді, көп уақытты керек етпейді.
Қамырына: 500гр ұн, су, тұз.
Салмасына: фарш, пияз, тұз, қара бұрыш.
Дайындалуы: ұнды ыңғайлы ыдысқа салып, су мен тұз қосып, қамыр илейміз. Қамырды жарты сағатқа қойып қоямыз. Фаршқа, пияз, тұз қара бұрыш қосып салмасын дайындаймыз. Қамыр дайын болғанда, бөліктерге бөліп аламыз. Қамырды жайған кезде, жұқа қылып жайыңыз. Қызып тұрған майға қып-қызыл етіп пісіріп аласыз. Ас болсын!

Қызықты

Бала тәрбиесі туралы қарапайым шындық

  Бала психологиясы туралы бірнеше кітап жазған Ресейдің мықты психологтарының...

Алма мен өріктен соус

Қоспалары: Өрік — 400 г Алма — 400 г Ақ пияз —...

Мастит және оның алдын алу

Мастит – сүт безінің қабынуы. Ірің тудыратын микробтардың сүт...

Кесар (кесарево) тілігінен соң табиғи жолмен босануға бола ма?

Кесар тілігі дегеніміз баланы босанар кезде операциялық жолмен ішті жару....