Керекті заттар:
жұмыртқа 5 дана
қант 200 гр
ұн 200 гр
ванилді қант 1 ш.қ
қопсытқыш 1 а.қ
ыстық су 5 а.қ

Дайындау жолы:
1. Жұмыртқаға қантты, ванилді қантты қосып, көлемі үлкейгенше шайқаймыз. Үстіне ыстық суды құйып, тағы шайқаймыз. Басқа ыдысқа ұнға қопсытқышты қосып араластырамыз. Оны жұмыртқа қоспасына аз-аздан салып, күрекшемен араластырамыз. 2. Қағаз төселген формаға қоймалжың массаны құйып, тегістейміз. Оны 200° та қызған пеште 12-15минут пісіреміз. Піскен коржды орамалға аударып аламыз. Орамалымен орап, суытып қоямыз. Кремді əзірлейміз. Менде құлпынай тосабы. 3. Суыған коржға кремді жағып, ептеп ораймыз. Үстін қалағаныңызша безендіресіз. Сосын қолдана беруге болады.