Монастырская изба торты

Керекті заттар:

Қамырына:
Жұмсақ Маргарин – 200 гр.
Қаймақ – 300 гр.
ұн – 4 кесе.
құмшекер– 1/2 кесе
сода – 1 шай қасық
Ванилин
тұз

Начинкасына:
● шие вареньесы – 700 гр.
● 3 ас қасық шекер
Варенье сүйегін алып қоюын шекермен араластырыңыз.

Кремге:
● сары май – 250 гр.
● Сгущенка – 2 банка
Осы екеуін аппақ крем болғанша миксермен араластырыныз. Крем дайын.

Дайындалуы:
Қамырға қажетті заттардың бәрін араластырып қамыр иленыз.
Оны теңдей 15 бөлікке бөліңіз. Әрбір қамырды ұзыншалап тікбұрыш етіп жайыңыз. Дайын вареньены салыңыз, ұнға аунатып пеште пісіріп алыңыз.
Суыган сон суреттегыдей крем жағып үсті Үстіне қойып шығыңыз.
Үстін ерытылген шоколадпен әсемдеңіз.

Яндекс.Метрика