Мясо по-французский тағамы

Құрамы:

500г- тартылған ет(фарш)
200г -пияз(ұсақтап туралған)
350г- картоп
150г сыр
Тұз,бұрыш,зелень
4-5ас қ.майонез
1шт -перец

Жасалуы:
1.Фарш пен пиязды араластырып,тұз,бұрыш сеуіп табаға жаямыз
2.картопты ашып,жіңішкелеп дөңгелектеп тураймыз. Тұз,бұрышпен араластырамыз,фарштың үстіне жаямыз
3.Майонез жағамыз(2қасық)
4.Духовкаға 220°с 40мин пісіреміз
5.Сыр теркадан өткізіп сеуіп,зелень және перецпен әсемдейміз. Аздап суыған соң кесеміз.
Бұл тағамның жасалуының бірнеше варианты бар.

spot_img

Қызықты

Жүктілік кезінде выделение: қалыпты жағдай ма әлде дерт па?

Әйелдердің жыныстық мүшесінен ары бері келіп тұратын выделение денсаулықтың...

Сәбиді емізу барысында кездесетін қиындықтар

Сәби жарық дүниеге келгеннен соң оның қорегі анасының омырауынан...

Бұрышты қысқа сақтаймыз

  Құрамы: қызанақ — 4 кг болгар бұрышы — 5 кг қант —...

Бала тәрбиелеуде ата-анаға арналған 9 өсиет

Әр ата-ана «баланы қалай тәрбиелеу керек?» деген сұраққа жауап...