Керекті азық — түлік:

200 г колбаса
100 г шампиньон
50 г чипсы
2 шт піскен жұмыртқа
100 г корей сәбізі
150 г үккіштен өткізілген Ірімшік (сыр)
майонез
чипсы мен жұмыртқаның сарысы Сәндеу үшін.

Дайындалуы:

Шампиньон мен колбаса, сәбізді саломка етіп турап, жұмыртқаны ірі көзді үккіштен өткіземіз. Салатты қабат — қабат етіп орналастырамыз: 1 сәбіз, 2 шампиньон, 3 колбаса, 4 ірімшік (сыр) жұмыртқа. Әрбір қабат арасына майонез жағып отырамыз. Бетіне де майонез жағамыз. Чипсы мен үккіштен өткізілген жұмыртқадан гүл жасап салатымызды сәндейміз.

Жауап беру

Пікіріңізді жазыңыз
Атыңызды жазыңыз