Қамырына:

Қаймақ 4 ас қасық
Жұмыртқа 2 дана
Қант 2 ас касык
Сары май 100 гр
Қопсытқыш 1шәй касык
Ұн

Қоспасына:

Сүзбе калағаныңызша
Қант 2 ас қасық

Дайындалуы:

Майды ерітіп, оған жұмыртқа мен қант қосып араластырамыз. Қаймақты саламыз. Ұн мен қопсытқышты салып жұмасө қамыр илейміз. Қамыр жұмсақ болса, сочниктерде жұмсақ болады. Қамырымызды 10 минуттай орап қоямыз. Қоспасына сүзбе мен қантты араластырып аламыз. Жұмыртқа қоссақта болады. Қаймақ салсада сүзбе тамаша бірігеді. Қамырды домалақ қылып, кесіп ортасына қоспаны саласыз. Қамырды жартылай жабамыз, қоспасы арасында болады. Үстен жұмыртқаның сарысын жағамыз. 200 градусқа 30 минут пісіреміз. Ас болсын!