Сочниктер

Қамырына:

Қаймақ 4 ас қасық
Жұмыртқа 2 дана
Қант 2 ас касык
Сары май 100 гр
Қопсытқыш 1шәй касык
Ұн

Қоспасына:

Сүзбе калағаныңызша
Қант 2 ас қасық

Дайындалуы:

Майды ерітіп, оған жұмыртқа мен қант қосып араластырамыз. Қаймақты саламыз. Ұн мен қопсытқышты салып жұмасө қамыр илейміз. Қамыр жұмсақ болса, сочниктерде жұмсақ болады. Қамырымызды 10 минуттай орап қоямыз. Қоспасына сүзбе мен қантты араластырып аламыз. Жұмыртқа қоссақта болады. Қаймақ салсада сүзбе тамаша бірігеді. Қамырды домалақ қылып, кесіп ортасына қоспаны саласыз. Қамырды жартылай жабамыз, қоспасы арасында болады. Үстен жұмыртқаның сарысын жағамыз. 200 градусқа 30 минут пісіреміз. Ас болсын!

spot_img

Қызықты

Суда босану жайында

Су әрқашан тірліктің көзі, саулықтың кепілі деп саналған. Ерте...

Күйзелістен арылудың жолы

Бірде профессор оқушыларына күйзеліс туралы сабақ өтуде. Ол стақанға...

Жүкті әйелдің тіс күтімі қандай болуы керек?

Жүктілік кезінде әйел ағзасында көптеген өзгерістер болады. Осы кезге...

Вирустар баланың ішегінде туылғаннан бастап өмір сүреді

Луис штатындағы Вашингтон университетінің ғалымдары нәрестелер туылғаннан кейін көп...

Құймақ

Құймақ құрамы: 2 жұмыртқа; 2 стақан сүт; 1,5-2 стақан...