Құрамы:
Сгущенка өте қою — 500 гр
Жұмыртқа — 3 шт
Сарымай — 80 гр
Разрыxлитель — 2 ш.қ
Ұн — 230 грЖасалуы:
1. Ұн + разрыxлитель ситодан өткізіп араластырып қоямыз.
2. Сгущенка + жұмыртқаны миксермен кішкене араластырамыз.
3. Үстіне ерітілген сарымайды саламыз.
4. Соңында ұнды қосып жәй қасықпен араластырамыз.
5. Пергамент қағазына керекті форманы сызып бір-бірден 160-170 градуста 6-7 минут пісіріп аламыз.✅ Крем (Пломбирный) ✅
Құрамы:
Сливки 33-35% — 500 гр
Сгущенка — 5-6 ст.лЖасалуы:
Салқын сливкиді миксерлейміз қою болғанша үстіне сгущенканы қосып тағы араластырамыз. Сонда өте қою болады.
Вафельные коржи (сыртын сәндеуге)
Ақуыз — 50 гр
Сарымай — 50 гр
Саxарная пудра — 50 гр.
Ұн — 50 грЖасалуы:
1. Барлығын қосып араластырып
2.Перкамент қағазға жұқалап (өте жұқа болуы керек) жағамыз
3.Пеште қызарғанша пісіріп аламыз.
4. Піскен коржиларды қолмен жәйғана сындырамыз.Астарыңыз дәмді болсын!
Өте дәмді торт
