Құрамы:

Сгущенка өте қою – 500 гр
Жұмыртқа – 3 шт
Сарымай – 80 гр
Разрыxлитель – 2 ш.қ
Ұн – 230 гр

Жасалуы:

1. Ұн + разрыxлитель ситодан өткізіп араластырып қоямыз.
2. Сгущенка + жұмыртқаны миксермен кішкене араластырамыз.
3. Үстіне ерітілген сарымайды саламыз.
4. Соңында ұнды қосып жәй қасықпен араластырамыз.
5. Пергамент қағазына керекті форманы сызып бір-бірден 160-170 градуста 6-7 минут пісіріп аламыз.

✅ Крем (Пломбирный) ✅

Құрамы:

Сливки 33-35% – 500 гр
Сгущенка – 5-6 ст.л

Жасалуы:

Салқын сливкиді миксерлейміз қою болғанша үстіне сгущенканы қосып тағы араластырамыз. Сонда өте қою болады.

Вафельные коржи (сыртын сәндеуге)

Ақуыз – 50 гр
Сарымай – 50 гр
Саxарная пудра – 50 гр.
Ұн – 50 гр

Жасалуы:

1. Барлығын қосып араластырып
2.Перкамент қағазға жұқалап (өте жұқа болуы керек) жағамыз
3.Пеште қызарғанша пісіріп аламыз.
4. Піскен коржиларды қолмен жәйғана сындырамыз.

Астарыңыз дәмді болсын!