Бізге қажеттi заттар:

Какао ұнтағы 1 дәм бойынша
Тауық жұмыртқасы (сарыуыз) 4 дана
Су 2 стақан
Еритін құрғақ кофе 6 ас қасығы
Бисквит 250 гр
Маскарпоне сыры 60 гр
Қант ұнтағы 120 гр.
Амаретто 100 мл.

Дайындау тәсілі:

Қадам 1
Жұмыртқаның сарысын гоголь-моголь болатындай етіп, қантпен араластыру керек. Сонан соң маскарпоне қосып, әрі қарай қоюлағанша араластыру керек.
Шамалы мөлшерде су құйылған тостағанда кофені ерітіп, суытып, алдымен амаретто, сонан соң суытылған қайнаған су қосу керек. Дайындалған пуншта бисквиттерді жұмсарту керек және бисквиттер қабаттарын маскарпонеден жасалған крем қосып салып, оларды ыдысқа салу керек.
Тоңазытқышқа салып, қабаттарының кремді сіңіруін күте тұру керек.
Беру тәсілі
Дастарханға қоюдың алдында басытқының үстіне какао себу керек.

Ас үйі: Итальяндық тағамдар
Жағдай: Романтикалық көңіл-күй
Дайындау уақыты: 60 минут