Трубочкалар

 

Слоённое тесто құрамы:

0,5л.мұздай су
1жұмыртқа
200гр.маргарин
жарты лимон суы
4 стакан ұн

Дайындалуы:

Маргаринді ұнға ірі теркадан өткізіп, араластырамыз. Мұздай суға 1жұмыртқаны, лимон суын құйып, араластырамыз.Осы дайын суды ұнға құйып,қатты күш салмай илейміз .Дайын қамырды 2-ге бөліп, тоңазытқышқа 2сағатқа қоямыз.Одан кейін фотодағыдай 1см.қалыңдықта жайып,кесеміз де конустарды орап,180гр.қызарғанша пісіреміз.

Заварной крем

Құрамына керек заттар:

2 жұмыртқа ағы(белогы)
0,5ст.қант
Жарты лимон
Жарты стаканнан сәл төмендеу су.

Дайындалуы:

Газға суды қойып,қантты саламыз.Араластырып,бірінші көпіршік пайда болғанда,лимон суын құямыз. Осы кезде миксермен белокты взбивать етеміз,қою болғанда ,дайын ыстық сиропты құйып,суығанша ммксерлеймиз.Болды,крем дайын, трубочкалардың ішін кондитерский мешокпен толтырамыз.

Ас дәмді болсын!!!

Яндекс.Метрика