Цомян лағман

Керек заттар :

Қамырына : ұн, тұз, жұмыртқа, су.

Подливке : маринадталған ет, пияз және болгар бұрышы, сарымсақ, орамжапырақ ( негізі қытай орамжапырағын қосады, мен кәдімгі орамжапырақ қолданамын ), соус.

Дайындау жолы:

Ең алдымен нанды лагманның наны іспетті созу керек. Суға қайнатып аламыз. Сосын қысқа етіп турайсыз. Подлив дайындау үшін етті қуырып аласыз, сосын пияз салып, қуырып, болгар бұрышын, орамжапырақ салып қуырып, аздап сарымсақ қосып, соус қосасыз. 2-3 минуттай бұқтырамыз, үстіне дайын болған нанды саласыз. Араластырамыз. Міне, цомянь дайын! Ас болсын!

Яндекс.Метрика