Цомян лағман

Керек заттар :

Қамырына : ұн, тұз, жұмыртқа, су.

Подливке : маринадталған ет, пияз және болгар бұрышы, сарымсақ, орамжапырақ ( негізі қытай орамжапырағын қосады, мен кәдімгі орамжапырақ қолданамын ), соус.

Дайындау жолы:

Ең алдымен нанды лагманның наны іспетті созу керек. Суға қайнатып аламыз. Сосын қысқа етіп турайсыз. Подлив дайындау үшін етті қуырып аласыз, сосын пияз салып, қуырып, болгар бұрышын, орамжапырақ салып қуырып, аздап сарымсақ қосып, соус қосасыз. 2-3 минуттай бұқтырамыз, үстіне дайын болған нанды саласыз. Араластырамыз. Міне, цомянь дайын! Ас болсын!

spot_img

Қызықты

Самса

Cамсаның қамырына керекті азық-түлік: Ұн – 4 стақан Су...

Мәңгі макияж немесе жасанды қас

Бет әлпетке көрік беретін – қас-кірпік екенімен келіспейтін адам...

Балалардағы ангина: симптомдары және емдеу жолдары

Қарапайым халық арасында ангинаны тамақ ауруымен қатар жүретін миндалин...

Хачипури

Құрамы: ? 1 жұмыртқа ? 1 стакан сүт ? 1 стакан ұн ?...

Шұжық пен сыр қосылған орама

  Құрамы: ? Қатпарлы қамыр ? Майонез ? Шұжық ?...