Қуырылған тауық еті

Қажетті заттар:
-тауык еті
-тұз
-қара бұрыш
-крахмал
-өсімдік майы

Жасалуы:
-тауық етін улкен бөліктерге бөліңіз
-әр бөлікті тұздап, бұрыш себіңіз (екі жағынан да)
-онан соң тауық етіне крахмалды себіңіз (екі жағынан да)
-қызып тұрған сковородкаға 1 см биіктікте өсімдік майын құйып, қыздырыңыз
-қызған соң оған тауық етін салып, әр түсін 5-6 минут қуырып алыңыз
-егер тауық еті қытырлақ болсын десеңіз, қуырылған еттерді қайтадан (сары түске енгенге дейін) қуырыңыз
(білмейтіндер үшін: крахмал-тауық етінің іші құрғақ болып қалуына жол бермейді)
Тауық еті дайын! Ас дамді болсын!

Қызықты

Лактостаз кезінде алғашқы көмек

Көптеген емізетін аналардың жиі проблемасы ол ЛАКТОСТАЗ . Төменде алғашқы...

Татар бәліші

Татар асханасының біраз тағамдары біздің ас мәзіріне сіңісіп кеткені...

Айран қосылған блины

Құрамы: ? 500 мл айран ? 1 жұмыртқа ? 1/2 шай қасық...

Жасанды толғақ деген не?

Жасанды толғақ деген не? Ол не үшін жасалады? Зияны...

Кокос майын қандай жағдайда қолданамыз?

 Кокос майымен шашқа арналған күтім Кокос майын қатты зақымданған, ұшталған...