Қажетті заттар:
-тауык еті
-тұз
-қара бұрыш
-крахмал
-өсімдік майы
Жасалуы:
-тауық етін улкен бөліктерге бөліңіз
-әр бөлікті тұздап, бұрыш себіңіз (екі жағынан да)
-онан соң тауық етіне крахмалды себіңіз (екі жағынан да)
-қызып тұрған сковородкаға 1 см биіктікте өсімдік майын құйып, қыздырыңыз
-қызған соң оған тауық етін салып, әр түсін 5-6 минут қуырып алыңыз
-егер тауық еті қытырлақ болсын десеңіз, қуырылған еттерді қайтадан (сары түске енгенге дейін) қуырыңыз
(білмейтіндер үшін: крахмал-тауық етінің іші құрғақ болып қалуына жол бермейді)
Тауық еті дайын! Ас дамді болсын!