«Картошка-гармошка»

Рецепт:
Картошка
Тартылган ет
Помидор
Жуа
Укроп
Тұз,бұрыш
Барлық зат мөлшері адам санына байланысты. Алдымен картошканың сыртын аршып,тазалаймыз.Фаршка жуамен укропты ұсақтап турап,тұз,бұрыш қосамыз.
Одан кейін картошканы жіңішке етіп түбіне жеткізбей кесеміз.Мен екі шетіне таяқша қойып отырып кестім,сонда бір тегіс кесіледі.
Енді сол кесілген жерлеріне фаршпен жіңішке етіп кесілген помидорды кезектестіріп отырып салып шығамыз.Одан кейін үстіне азғантай сұйық май құямызда әрбір картошканы бөлек-бөлек фольгаға орап қызып тұрған духовкада 220 градуста 30 минут пісіреміз.Одан кейін фольганы шешіп тағы 10-15 минут пісіреміз.
Ас дайын,ас болсын!!!

spot_img

Қызықты

«Басма» өзбек тағамы:

Ет ✔ Пияз ✔ Сәбіз ✔ Баялды (баклажан) ✔ Қызанақ ✔ Картоп ✔ Болгар бұрышы ✔...

Даун синдромы

Даун синдромы генетикалық ауытқулар салдарынан пайда болатын геномдық ауру....

Вундеркинд бала

Вундеркинд Авиценнаның бұлжымас үш қағидасы. Біріншіден, өз ісіне деген нағыз...

Сколиоз деген не?

Сколиоз - бұл фронталдық жазықтықта омыртқа қисықтығы, яғни артқы...

Гуйру лағман

Құрамы: Ет – 500 гр Пияз – 3 дана ...