Наполеон торты

Құрамы:

? Сары май – 300гр
? жұмыртқа – 2 дана
? су – 150 мл
? сірке суы – 1 ас қасық
? тұз
? ұн

Кремге керегі:

? Сары май -300-350 гр
? Сгущенка – 1 банка

Напалеон тортының дайындалуы:

Жұмыртқаларды араластырамыз да тұз қосамыз. Суық суға сірке суын қосып, жұмыртқаға қосамыз. Енді сары май мен ұнды қосып жақсылап, қамыр илейміз. Қамырды 10 немесе 12 бөлікке бөліп тоңазтқышқа жарты сағатқа қоямыз. Жарты сағат өткен соң қамырымызды алып, жаямыз. Барлық қамырымызды дөңгелектеп жайып, пешке пісіреміз .
Кремімізді дайындаймыз. Сары май мен сгушенканы миксерге салып жақсылап араластырамыз.
Дайын болған корждарымызды алып арасына кремді жағамыз. Бір екі коржымызды үгітіп, тортымыздың жанғына айналдыра және үстіне себеміз. Напалеон тортымызды тоңазтқышқа 2-3 сағатқа қоямыз. Дастарханға қоярда бетін өз қалауыңызша жемістермен сәндеп қоюыңызға болады.

spot_img

Қызықты

Муравейник

200 грамм маргарин 1 жұмыртқа 1 разрыхлитель Ұн 1 сгущенка Какао ________________ Дайындалуы: Маргаринді ерітіп,оған жұмыртқа мен...

Күннен қорғану. Күн сәулесінен қорғайтын кремдер

Күннен қорғанудың ең тиімді жолы — көлеңке. Көлеңкелі жерде...

Шоколадтағы банан

Десерт үшін қарапайым идея. Дайындау тасили : 1. Әр банан 3-4...

Бəрі сүйіп жейтін балмұздақ пайдасы

  Балмұздақ - ересектер мен балалар сүйіп жейтін тəттінің бір...

Рафаелло торты

Бисквиттің құрамы: жұмыртқа 3 дана қант 150 г су 4 ас қасық ұн...