Камырына:
Су-1,5ст
Сары май-200гр
Жумыртка-2шт
Туз-1шым шым
Сода-0,5ч.л
Ұн

Салмасына:

  1. Пирогтың салмасын екi әдicпен жасауға болады.
    1.Капуста,сыр және жұмыртқа.Тұз,бұрыш.Капустаны майдалап турап,сырды теркадан өткiзiп,жұмыртқа, тұз,бұрыш қосып араластырамыз.
    2.Ет пен пияз.Еттi еттартқыштан өткiзiп,пиязды турап, тұз, бұрыш қосамыз.Қалауларыңызша дәмдеуiштер(приправа,зра т.б) қосып араластырамыз.
    Сонымен жоғарыдағы қоспаларды қосып,жұмсақтау етіп илеймiз. Тоңазытқышқа жарты сағат орап қоямын.Уақыт өткен соң қамырды жайып,арасына салманы салып ораймыз.Табаны майлап айландыра саламыз.Бетiне жұмыртқаның сарысын жағамыз және кез-келген дәмдеуiш сепсеңіз болады.(бидай унтағы,қант ұнтағы,мак т.б). Қызған пеште 180*та 25-30 мин пicipeмiз.Натижесiнде дәмдi әрi тойымды тағам болады.Ас болсын!