Қамырына:

жұмыртқа – 2 дана
қант – 100 гр
қаймақ – 1 стакан
Какао – 3 ас қасық
разрыхлитель– 1 пачка
Ұн – 300 гр

Креміне:

Сгущенка – 1 банка
Сары май – 250 гр
Жер жаңғақ

Жұмыртқаны жарып , қаймақ, қант, какао, разрыхлитель ұн қосып қамырын илеп екіге бөліп екі корж пісіреміз. Пештен алған соң алып суытамыз. Енді кремін дайындап аламыз. Сары майды бөлме темпиратурасында ерітіп оған сгушенканы құйып жақсылап миксермен араластырамыз. Жержаңғақты аздап қуырып алып, майдалаймыз. Дайын корждарымыздың арасына кремін жағып біріктіріп тортты айналдыра кремін жағып шығамыз. Торттың бетіне және айналдыра жержаңғақты себеміз. Тортымыз дайын.