Бисквит үшін:
2 жұмыртқаны
0,5 стакан қантпен және
0,5 стакан ұнмен
1 ш.қ. копсыткыш
2 ас қасық какао араластыру керек та, майлы ыдысқа құйып, пісіру керек. Піскен кезде, үстіне 1 стакан қою қайнатылған кофе құйып жіберу керек.

Енді үстіне құйылатын пудинг: 1,5 стакан қант 1 стакан ұн 2 ас қасық крахмал 1 литр сүт 1 жұмыртқа 100 гр жұмсартылған сары май = осының бәрін алдыменен миксермен араластырып алу керек та, жәй отқа қойып пісіру керек. Пудинг қою болғанда – піскені. Піскен пудингке 200 гр “плавленный сливочный сыр” қосып жақсылап миксерлеу керек. Бисквиттің үстіне пудинг құйып, үстін тегістеп алып, тоңазытқышқа қою керек. Кем дегенде 1 түн тұрса жақсы. Дайын тирамисуды үстіне какао сеуіп ұсынасыз.