Вареный сгущенкамен рагалик

Құрамы:

Сүт

Сары май
Дрожж
Жұмыртқа
Шым-шым тұз
Ұн

Дайындау жолы:

Сүтті жылытып, сары майды ерітіп, қамырды илейміз де, жылы жерге қоямыз, көтерілген соң қайтарып илейміз де 30 минут қоямыз. Қамырды төртке бөліп, жайып, үш бұрыштап етіп, кесіп, аз аздан сгущенканы саламыз да, бетіне жұмыртқаның сарысын жайып, қызған пешке 200 градусқа 25 минутқа қоямы.

Қызықты

Ағзаға керекті сусындар

1. Алма мен корица Алманы жұқалап кесіп, ыдысқа салып 500мл...

Бесік жыры (Келіншектің бесік жыры)

Әлди-әлди, ақ бөпем, Ақ бесікке жат бөпем! Жылама, бөпем, жылама, Жілік шағып...

Жүктілік және гломерулонефрит

Гломерулонефрит — генетикалық туындаулы бүйректің екі жақты иммундық қабынулы...

Үй жағдайында бала денсаулығын нығайту

  Үй жағдайында бала денсаулығын нығайту Қазіргі таңда пайда болып жатырған...