Құрамы:
1) Ұн (көз мөлшерімен)
2) Ашытқы (1ас қасық)
3) Фарш 300-400гр
4) Пияз 2-3дана
5) Жұмыртқа 2дана
6) Өсімдік майы
7) Су,тұз,қара бұрыш

Дайындалуы:
Қамырымызды илеп,жылы жерге 1сағат көлемінде қойып қоямыз.Фаршқа,пияз,тұз,қара бұрыш,кішкене су қосып дайындаймыз.
Сосын қамыр дайын болғанда шетінен кішкене кішкенеден бөліп алып,оқтаумен жайып 15минутқа қойып қоямыз,сосын ішіне дайын болған фаршты саламыз да шетінен алып бүгеміз,үстіне кішкене ұн себеміз.
Майды қыздырып,үстінгі бетін пісіргенде газды баяу отқа қоямыз,әйтпесе фарш піспей қалады,екі жағы қызарып,алтын түске енгенше пісіреміз.
Асыңыз дәмді болсын!