Үнді мантысы

Құрамы:
Қамыры:
1-2 дана жұмыртқа
Тұз
Жылы су
Сұйық май.

Жасалу жолы:
Қалауыңызға қарай 1 не 2 жұмыртқаны жылы тұзды суға илеп, жұқалап жаямыз. Содан кейін май жағым ұзынынан бірнеше бөлікке кесеміз. Енді қамырды төртбұрыш пішінге келтіріп, бір-бірінің үстіне қойып, мантоваркаға саламыз.
Буға пісу уақыты: 15-20 минут.

Мантының салмасына:
Майдаланған сиыр еті
Пияз
Тәтті бұрыш
Картоп
Қызанақ
Асқабақ (қалауыңызша).

Жасалу жолы: Барлық ингредиенттерді ұсақтап турап, сұйық майға қуырамыз. Тартылған ет (фарш) қоссаңыз, салма тезірек піседі.
Астарыңыз дәмді болсын!

spot_img

Қызықты

Жаздың күні шашты күн сәулесінен қорғау

Жаздың ыстық күнінде шаштың басты жауы - бұл күн...

Бала тағдыры

Көптеген аналар балам айтқанымды тыңдамайды, қорқақ, тұйық, уайымшыл, ашушаң,...

Баланың өтірігінің алдын алуға бола ма?

Мақаланың басы: Бала неге өтірік айтады? Баланың өтірігінің алдын алуға...

Біздің сәбиіміздің есімі — Адина

Сіздерге хат жазу себебім, бір жарым жастағы қызым бар....

Шаңның аллергиясын қалай емдеу керек?

Аллергияны емдеуге кіріспес бұрын, сіз оны неге әкелетінін білуіңіз...