Үнді мантысы

Құрамы:
Қамыры:
1-2 дана жұмыртқа
Тұз
Жылы су
Сұйық май.

Жасалу жолы:
Қалауыңызға қарай 1 не 2 жұмыртқаны жылы тұзды суға илеп, жұқалап жаямыз. Содан кейін май жағым ұзынынан бірнеше бөлікке кесеміз. Енді қамырды төртбұрыш пішінге келтіріп, бір-бірінің үстіне қойып, мантоваркаға саламыз.
Буға пісу уақыты: 15-20 минут.

Мантының салмасына:
Майдаланған сиыр еті
Пияз
Тәтті бұрыш
Картоп
Қызанақ
Асқабақ (қалауыңызша).

Жасалу жолы: Барлық ингредиенттерді ұсақтап турап, сұйық майға қуырамыз. Тартылған ет (фарш) қоссаңыз, салма тезірек піседі.
Астарыңыз дәмді болсын!

Яндекс.Метрика