✔ Құрамы:
— қамыр
➖ ұн
➖ дрожь
➖ жұмыртқа
➖ тұз
➖ су
— қоспасы/начинка
➖ фарш
➖ жуа
➖ тұз
➖ бұрыш
➖ жұмыртқа
✔ Дайындалуы:
✔ Қамырды аталмыш заттардан дайындап, жылы жерде 30 минут ұстаймыз. Жарты сағаттан соң қамырды тағы бір қайтарып, 1 сағатқа жылы жерге қоямыз. Қамыр көтерілген соң, қоспаны арасына салып, бүреміз. 180 градус ыстық пеште пісіреміз.
Қосымша: Қоспа ретінде үккіштен өткен асқабақ, сәбіз, туралған қырыққабат т.б. пайдалануға болады.