Творог-жеміс десерт

Ингредиенты:

500 г – майсыз жұмсақ творог
300 г – майлылығы аз қаймақ
Шекер – қалауыңызша
30 г – желатин (жылдам еритін)
Кез келген жеміс (құлпынай жəне банан)
Формасы шамамен 26 см (шамамен 300 г)

Жасау жолы

1. Творогты шекермен араластырыңыз.
2. Қаймақты шекермен араластырыңыз. Жемістерді жуып, форманың түбіне салыңыз.
3. Желатин дайындаңыз. (сыртындағы нұсқауы бойынша) Творог+қаймақ қосып, араластырыңыз. Сұйық масса пайда болады.
4. Творог-қаймаққа желатинді жұқа етіп құйып шығыңыз. Араластырыңыз. Дайын болған сұйықтықты барлық жеміске бірдей етіп құйыңыз.
5. Тоңазытқышқа 1-2 сағатқа қойыңыз
6. Тоңазытқыштан алып, бір бір порциядан кесіңіз.
Ас болсын!

spot_img

Қызықты

Ларингит дамуының негізгі себептері

Нəрестесі ларингит болып қалған ана аурудың атынан шошып, интернет...

Асшаян, авокадо және грейпфрут қосылған салат

Мерекелік дастарханның сәнін келтіретін жеңіл салаттардың бірі асшаян, авокадо...

«Президент» үйдегі балқытылған ірімшік езбесі

Құрамы: ? сыр- 500г. ? Сүт - 0,5 стакан ? Май - 2...

Жүктілік кезінде спортпен айналысу

Гиподинамия - төмен физикалық белсенділік - заманауи жүкті әйелдің...

Балаңызбен шынайы қарым – қатынасыңыз қандай?

  Бүгінгі таңдағы өзекті мәселелердің бірі -балаларымызбен қарым -қатынасымыз екені...