Қызылша салаты

Құрамы:
2-3 түйір қызылша, 1 кесе қаймақ немесе 2 кесе сүт, 5-6 жапырақ көк (петрушка).

Дайындау процесі:
Жуылып, тазартылған қызылша духовкаға қойылып пісіріледі. Піскеннен кейін қабығы аршылып, ұзыншалап немесе ұшбұрыштап кесіледі, осылай дайындалған қызылша шағын ыдыстарға салынып, үстіне қаймақ немесе ыстық сүт құйылады. Бетіне көк себіліп, дастарқанға әкелінеді.

Қызықты

Балаңыз балабақшаға барса…

фотолар: qogam.kz, dmk.kz Мектеп жасына дейінгі балалар мекемелеріндегі тәрбиенің...

Мәңгі макияж немесе жасанды қас

Бет әлпетке көрік беретін – қас-кірпік екенімен келіспейтін адам...

Тауық етінен құймақтар

✔ тауық еті ~300 г ✔1 жұмыртқа ✔1 ас қасық майонез ✔2...

Манный пирог

Ингредиентер: ✔ қант-1 стакан ✔ Манка – 1 стакан ✔кефир 1стакан ✔ ұн-1стакан ✔ жұмыртқа-3шт ✔...

Азан шақырып ат қою туралы не білеміз?

«Әке мен шешенің баланың алдында үш міндеті бар: туғанда...