Шах палауы

Керекті заттар:

180гр сливочные берега сары майы;
250мг қатық (кефир);
1 жұмыртқа;
0,5 шай қасық ас содасы;
сәл тұз;
ұн (шамамен 3 стақан-ау).

Дайындалуы:

Салмасы: 3 шай кеселік плов. Кәдімгі зира, куркумасы бар палау әзірлеп жатқан сияқты боласыз да, әдетінше күрішке су құясыз. Где-то 10 минутта күріш толығымен суды сіңіріп алмайды ма, сол мезетте шаxплов процесі басталып кетеді…яғни, «толық піспеген шикі палауды» противень үстінде жайылып тұрған қамырға аударып, қамыр үстін фантазияңызша әсемдейсіз ! Қамыр бетіне шикі жұмыртқаны жағып, 150 градус пеште 1 сағат, 100 градус пеште 30мин.

Қызықты

Әйелдің репродуктивті жүйесі

Әйелдің репродуктивті жүйесі немесе әйелдің жыныс мүшелері дегеніміз көбейіп,...

Іші шыққан әйел қалай ұйықтау керек?

Жүктіліктің бесінші айынан бастап аяғы ауыр әйелдің іші шығады....

Астана қаласының перзентханалары

Ел ордасы Астана қаласында жыл сайын 16 мыңдай сәби...

Жасөспірім кезеңдегі қалыпты мінез-құлық

  Баланың жан-жақты дамуы мен мінез-құлқы жағынан қалыптасуының жасөспірімдік шағы(12-17жас)...

Баланың ішінің қатуы қауіпті ме?

Емшектегі балалар арасында кездесетін аурудың түрі көп. Олардың бірі...